Stockholm

Sveriges hovedstad er et visuelt inspirerende sted, så der er mange billeder af den, der er blevet taget gennem årene. Nu kan Photowall bringe nogle af de bedste fotografier og kunstvLæs mereærker til dit hjem og give dig et lærredsprint eller to, som viser byen i sit bedste lys. Hvis du er på udkig efter det perfekte skandinaviske maleri eller fotografi til at sætte din boligindretning stilfuldt i stand, så vil de tilbudte prints af Sveriges mest storslåede by helt sikkert ramme plet.

Stockholm i malerier

En af de fantastiske ting ved Stockholm er, at den har været en inspiration for kunstnere af alle slags gennem årtier. Måske er det det nordiske lys, eller måske skyldes det, at byen er omgivet af og gennemsyret af så meget reflekterende vand, at den så ofte bliver genstand for malerier. Uanset hvad årsagen er, vil et maleri af Stockholm hængt op i et hvilket som helst rum i dit hjem være den ideelle måde at nyde byen på - også selv om du aldrig har sat dine ben i den før. Måske er et af de bedste eksempler på en grafisk malestil Stockholm Skyline, som viser mange af byens mest berømte bygninger i et silhuetmønster, men med et væld af farver, der er sprøjtet igennem dem, hvilket virkelig indkapsler, hvilken hurtigt bevægende og moderne metropol dette er. Et stiliseret billede som Orange Map bruger igen en mere afdæmpet palet til at vise byen fra et fugleperspektiv.

Broernes by

Stockholm er bygget på 14 øer og ligner på nogle måder ingen anden europæisk hovedstad, og dette er indfanget i billeder, der er bedst fra eller viser det fantastiske bronetværk. Gode lærredsprints som Stockholm - den gamle bydel eller Solnedgang i den gamle bydel i Stockholm viser næsten lige så meget vandveje og broer som arkitekturen i de ældre dele af byen. Desuden er et lærredsprint som City Between the Bridges også den ideelle blanding mellem menneskeskabte strukturer og blege refleksioner fanget på stille vand. Boats at Dusk, Stockholm fremkalder også roen på byens vand, men hvis du vil have noget mere dynamisk, hvad så med Fog over Stadsgårdenkajen i Stockholm i stedet?

Moderne Stockholm

Stockholm er naturligvis et helt igennem moderne sted, og det er også indfanget i herlige lærredsprints. Billeder som Kungsgatan ved middagstid eller Sergels Torg er det perfekte valg for mere moderne bybilleder, ligesom Centralbron ved skumring, byens moderne bankende hjerte.
Produktoplysninger
  • Viser 1-92 af 92 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.