Paris

Man siger, at det er den mest romantiske by i verden, og med disse lærredsprints er det ikke svært at se hvorfor. Det bliver tydeligt i denne samling af lærredsprints, at Lysets by, dLæs mereer er blevet kaldt sådan på grund af sin rolle som fakkelbærer i oplysningstiden, aldrig holder op med at lyse et rum op. De ord, der falder mig ind, når jeg kigger på disse malerier af Europas vel nok smukkeste by, er kærlighed, romantik, inspiration, kunst og mode. Bliv forelsket i kollektionen af lærredsprints og nyd den måde, maleriet udstråler en letbenet stil og et "je ne sais quoi". Bring et lille øjebliksbillede af fransk stil ind i dit hjem og se, hvordan maleriets farver og stemning fuldstændig ændrer stemningen i rummet. For dem, der elsker at se lidt Paris i Pixar animationsstil, især filmen Cars, er der lige det lærredsprint til dig! Oplev den idylliske, romantiske og lyse side af byen gennem dette maleri! Da motiverne bliver mere abstrakte, går essensen af den franske hovedstad på ingen måde tabt, ja, Paris er i selve sjælen i disse malerier. Lærredsprinterne viser Moulin Rouge, dansere, Eiffeltårnet og franske musikere i en tåget blanding af linjer og idéer, der perfekt indkapsler byens grænseløse energi.

Eiffeltårnet

Fra sådanne travle malerier til mere rolige lærredsprints i vintage-stil af den enkle, men yderst effektive udsigt til det karakteristiske Eiffeltårn. Der er så mange Eiffeltårnet lærredsprint malerier at nyde dine øjne på, som alle indfanger en lidt anderledes stemning af vartegnets vartegn. Fra negative kamerafiltre til landskabs- og portrætskitser med blyant og linoleumsprints er der ingen tvivl om, at tårnet har tjent som inspiration for mange fotografer og kunstnere, og det er en fornøjelse at være vidne til resultatet af en sådan inspiration i disse malerier. Lad den franske charme fylde dit hjem med et bredt udvalg af lærredstryk med Paris-tema. Bring en af verdens smukkeste byer ind i dit hjem - en by, der er indlejret i en fascinerende fortid med revolution og romantik, litteratur og kunst og med gargoyles og engle. Fra det realistiske maleri af Eiffeltårnet omgivet af gyldne ravblade om efteråret til de mere abstrakte skildringer af en af verdens mest karakteristiske skylines, lykkes det disse lærredstryk at repræsentere byens store energi fra en række forskellige perspektiver. Med en indsprøjtning af farver viser malerierne Paris om natten et natligt eventyrland - en stjerneklar himmel og den mest imponerende skyline. Med to forskellige filtre, et blåt og et lilla, er valget svært at træffe.

Landemærker

Fra landemærker som det indlysende Eiffeltårn viser nogle lærredsprints det imponerende Sacre Coeur i al sin pragt. Andre viser vidunderlige malerier af l'Arc de Triomph. Gå en tur gennem de regnfulde gader i Paris, og lad dig indfange af passionen for verdens mest romantiske by, når du ser på den røde paraply fra et af malerierne. Nyd synet af alle de berømte vartegn, der er så karakteristiske for den smukke by, i dit eget hjem. Omgiv dig selv med den franske hovedstads verdenskendte skønhed, og mind dig selv om en kort tur, du har tilbragt der, eller drøm endda om at rejse dertil en dag, for, som et af malerierne siger i billedteksten: "tanken om at vente på noget gør det mere spændende". Kollektionen af parisiske lærredsprints er en sand fryd for øjet. Kollektionen indeholder et så stort udvalg af stemninger og perspektiver, og alligevel er alle forenet af det fælles tema Paris og alt det, som Paris betyder, herunder collagemalerier, postkortlignende motiver, regnbuefarvede stænk af skyline, oliepastelmalerier, gamle fotografier, moderne sort/hvid-fotografier og endda nogle, der ryster perspektivet helt op med forskydningen af en lygtepæl. Fra historiske seværdigheder og verdens vidundere til mere personlige øjeblikke af fred og ro, disse lærredsprints lader ikke en eneste sten være uvendt i deres skildringer af den franske hovedstad Paris.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.