Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Cafe le Dome - Billede på lærred - Køkken

110

motiver

Paris

Man siger det er den mest romantiske by i verden og med disse billeder på lærred, er det ikke svært at se hvorfor. Det der bliver tydeligt i denne samling af billeder på lærred, er atLæs mere Lysets by, kaldt sådan på grund af dens rolle som fakkelbærer i oplysningstiden, aldrig fejler i at oplyse et rum. Ord man kommer til at tænke på, når man ser på disse malerier af den måske smukkeste by i Europa er kærlighed, romantik, inspiration, kunst og mode. Bliv forelsket i samlingen af billeder på lærred og nyd den måde malerierne oser af afslappet stil og "je ne sais quoi". Tag et glimt af fransk stil ind i dit hjem og se hvordan farverne og humøret i maleriet fuldstændig ændrer stemningen i rummet. Til dem der elsker at se lidt af Paris i Pixars animerede stil, særligt i filmen Biler, er det det helt rette billede på lærred for dig! Oplev den idylliske, romantiske og lyse side af byen gennem dette maleri! Efterhånden som motiverne bliver mere abstrakte, bliver essensen af den franske hovedstad på ingen måde tabt. Paris er i særdeleshed en del af sjælen i disse malerier. Billederne på lærred viser Moulin Rouge, dansere, Eiffeltårnet og franske musikere i en broget blanding af linjer og idéer, som perfekt indkapsler byens grænseløse energi.

Eiffeltårnet

Fra sådanne travle malerier til mere rolige billeder på lærred i vintagestil af den enkle, men meget effektfulde udsigt fra Eiffeltårnet. Der er så mange malerier på billede på lærred af Eiffeltårnet dine øjne kan begejstres af, som alle fanger en ny af landemærkets stemninger. Fra negative kamerafiltre til landskaber og tegnede portrætter og linoleumstryk, det kan ikke nægtes at tårnet har været en inspiration for mange fotografer og lignende kunstnere, og det er en fryd at være vidne til resultatet af sådan inspiration i disse malerier. Lad den franske charme fylde dit hjem med et bredt udvalg af billeder på lærred med Paris-tema. Tag en af de smukkeste byer i verden ind i dit hjem - byen som er forankret i en fascinerende fortid af revolution og romantik, litteratur og kunst og af gargoiler og engle. Fra det realistiske maleri af Eiffeltårnet omgivet af gyldne ravfarvede blade om efteråret til de mere abstrakte afbildninger af en af verdens mest særegne skylines, lykkedes disse billeder på lærred med at repræsentere byens fantasiske energi fra en lang række forskellige perspektiver. Med et indskud af farve viser malerierne af Paris om natten et natligt vidunderland - en stjerneplettet himmel og den mest imponerende skyline. Med to forskellige filtre, et blåt og et lilla, er det et svært valg at tage.

Landemærker

Fra landemærker som det åbenlyse Eiffeltårn, viser nogle billeder på lærred det imponerende Sacre Coeur i al sin pragt. Andre viser vidunderlige malerier af Triumfbuen. Gå en tur gennem regnfulde gader i Paris og giv dig selv lov til at blive berørt af verdens mest romantiske by, når du ser på den røde paraply fra en af malerierne. Sug indtrykkene til dig fra alle de kendte landemærker, som er så karakteristiske for den smukke by, i dit eget hjems trygge rammer. Omgiv dig med den franske hovedstads verdenskendte skønhed og mind dig selv om en kort ferie du tilbragte der, eller måske drømmer om at tage en dag, fordi som ét maleri skriver: "at vente på noget, gør det mere spændende". Billederne på lærred fra Paris er en sand fryd for øjet. Samlingen indeholder sådan en bred vifte af stemninger og perspektiver og alligevel er de alle forbundet af det fælles tema Paris, og alt hvad Paris er, inklusiv collager, motiver i postkort-stil, regnbuefarvede stykker skyline, oilepasteller, gamle fotografier, moderne sort og hvid fotografier og endda nogle der ryster perspektivet fuldstændig med placeringen af en gadelygte. Fra historiske landemærker og vidundere fra verden til mere personlige øjeblikke af fred og ro, lader disse billeder på lærred ikke en eneste sten være uvendt i deres fremstilling af den franske hovedstad, Paris.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.