Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Shinjuku Gyoen Park - Billede på lærred - Stue

32

motiver

Tokyo

Tokyo, den største by i Japan og de facto hovedstaden, er en af de mest tætbefolkede byer i verden, med mere end 13 millioner mennesker alene i byens centrum. Vores billeder på lærredLæs mere med Tokyo-tema illustrerer den høje tæthed af bygninger og portrætterer byens travlhed. Det startede dog som en lille fiskerby, kaldet Edo, som betyder flodmunding. Edo Castle blev bygget i det 12. århundrede på hvad der nu er Imperial Palace. Navnet blev ændret til Tokyo, som betyder østlig hovedstad, i 1868. Mærkeligt nok er det ikke den officielle hovedstad i Japan, da nogle stadig insisterer på at den tidligere kejserlige by Kyoto har den titel. Som en af Japans 47 præfekturer, består Tokyo af 23 bydistrikter og mange større byer og landsbyer mod vest. Øerne Izu og Ogasawara er også inkluderet.

Baggrund

Japans kejserhus har utrolige 125 monarker, som kan dateres tilbage til 660 f.Kr. Dette er det længste sammenhængende monarki i verden og, med undtagelse af nogle få regerende kejserinder i de tidlige 1900´ere, er det primært blevet ledet af mænd.

By

Med en kombineret baggrund af Mount Fuji, templer og paladser, som omfavner dets lange kultur, og ultra-moderne skyskrabere, alle smukt repræsenteret i malerierne, er Tokyo en metropol med mange ansigter. Med elegante broer der krydser brede floder og mange afgrænsede grønne områder, smukke parker og fred og ro til områder af byen. Og den verdensberømte kirsebærblomstrende festival, som varsler forårets komme, er en kæmpe turistattraktion fra sidst i marts til midt i april. Kirsebærblomsten, kendt som sakura på japansk, er nationalblomsten. På disse billeder på lærred er naturens blændende kraft fanget og reflekteret i vand. Meget af landet er blevet indvundet for at fremme yderligere vækst og byen er blevet genopbygget to gange, efter det store jordskælv Great Kantō i 1923 og de ødelæggende bombninger af byen under anden verdenskrig.

Tunnelbanen, eller MTR (Mass Transit Railway)

Japan har det mest travle metrosystem i verden. Den var færdig i 1927, undergik store udvidelser ved sommer-OL i 1963 og transporterer nu næsten 9 millioner rejsende dagligt, mere end 3,2 milliarder årligt. Kun en del af MTR er underjordisk, med i alt cirka 320 km jernbaneskinner. Stærkt overbelastet og med mennesker ansat til at få plads til flest muligt rejsende, som det er tilladt i metrovognene.
Produktoplysninger
  • Viser 1-32 af 32 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.