Antarktis

Antarktis er kontinentet på den sydligste del af Jorden. Her ligger Sydpolen og den antarktiske region på den sydlige halvkugle. Det er det femtestørste kontinent og er næsten dobbeltLæs mere så stort som Australien. Her kan man se de frosne tundraer, gletsjerne, bjergtoppene, hylderne og adskillige andre landformationer, som udgør dette alabasterske landskab. Photowall hylder dette iskolde, men smukke land med sin egen kollektion af Antarktis lærredsprints. Disse betagende billeder skildrer nogle af de landmasser, der normalt ses på polerne. Hæng et par af disse Antarktis lærredsprints op på væggene i din stue, og se, hvordan luftfugtigheden straks falder, og området afkøles ved blot at have disse fængslende billeder omkring dig. Dine kære og besøgende vil stirre med ærefrygt og undren på disse Antarktis lærredsprints og vil fortælle dig, at du næppe behøver at bruge airconditionen længere med den kølige og skarpe kvalitet, som disse Antarktis lærredsprints giver. De vil finde stadig flere gode grunde til at samles og opholde sig i dette smukke rum, nu hvor du har fyldt det med disse fantastiske Antarktis lærredsprints. Selv dine opholdsområder vil drage stor fordel af de beroligende farver, som disse fantastiske Antarktis lærredsprints giver dig. Lad disse billeder blive en fast bestanddel i dit hjem.

Cool i Antarktis lærredsprints

Isbjørne og pingviner har været kendt for at bebo disse kolde landskaber. Der er også blevet observeret sæler og forskellige andre amfibiedyr i disse områder. Det kræver imponerende medfødte kvaliteter at kunne overleve i disse frosne tundraer, og disse dyr er de mest veltilpassede på planeten. Photowall giver dig noget at beundre med "Morning Celebration" i sin fine serie af Antarktis lærredsprints. Dette billede viser de områder, der er beboet af nogle af deres mere almindelige eksempler på dyreliv. Udstil et par af disse Antarktis lærredsprints i dit private arbejdsværelse og mini-bibliotek, og føl dig som en del af Stanley-ekspeditionen, der nåede frem til disse egne for næsten hundrede år siden. Et par af disse Antarktis lærredsprints i dine gange vil gøre turen fra rum til rum endnu mere spændende. Måske vil du endda gerne hænge et par af disse i dine fritidsområder for at øge den seje faktor og gøre din voksne leg endnu mere spændende. Disse Antarktis lærredsprints kan bringe lys og vitalitet ind i dit hjem.

Hvid i Antarktis lærredsprints

En af de største bekymringer i verdens økologiske historie er smeltningen af polariskapperne. Denne uheldige begivenhed kan føre til global opvarmning, og de miljømæssige konsekvenser for vores planet vil kun stå tilbage for den ødelæggelse, der forårsages af et atomart holocaust. Det er en trist kendsgerning, at verdens regeringer endnu ikke har indført en lovgivning, der er stærk nok til dramatisk at mindske udledningen af drivhusgasser, som er hovedårsagerne til den globale opvarmning. Photowall forsøger at gøre dig opmærksom på dette med "Iceberg Antarctica", "Antarctic Ice Caves" og "Icicle in Antarctica" i sin brede samling af Antarktis lærredsprints. Disse billeder viser netop de landmasser, der er mål for den globale opvarmning, og som skal reddes så hurtigt som muligt. Placér et par af disse Antarktis lærredsprints i dine børns soveområder og legekroge for at oplyse dem om at passe på miljøet. Se, hvordan de samles omkring disse betagende billeder, og når spørgsmålene kommer, skal du gøre dit bedste for at indgyde dem en naturlig beskyttende adfærd og omsorg for verden omkring dem.

Stort og storslået

En interessant, men lidet kendt kendsgerning er, at omkring år 900 e.Kr. eksploderede en vulkan i Kina, der spyttede så meget aske højt op i atmosfæren, at den nåede både nord- og sydpolen. Det er grunden til, at moderne arkæologer har fundet vulkansk aske fra en anden region af verden begravet tusind fod dybt i gletsjerne på begge poler. Dette er en meget ny opdagelse, som har skabt bølger i det videnskabelige samfund. Photowall lader dig tage del i vidunderet med "Glacier in Antarctica" i sin fantastiske serie af Antarktis lærredsprints. Dette billede skildrer de betagende udsigter, der breder sig i dette kolde, men smukke land. Hæng et par af disse Antarktis lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du sover lige under verdens yderste kant. Der er praktisk talt intet sted i dit hjem, hvor disse Antarktis lærredsprints ikke vil bringe liv og glæde. De er et sikkert hit hos dine kære og kan lyse ethvert rum i dit hjem op. Lad disse Antarktis lærredsprints bringe liv i din bolig. Disse Antarktis lærredsprints findes i en bred kollektion, som den kræsne, urbane sofistikerede kan vælge imellem.
Produktoplysninger
  • Viser 1-5 af 5 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.