Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Fyrtårn i Bornholm, Danmark - Billede på lærred - Køkken

76

motiver

Fyrtårne

Som de er omgivet af mystik og romantik, har fyrtårne givet næring til fantasien i hundredvis af år, og de gengives i denne serie af billeder på lærred. Traditionelt var deres formål Læs mereat advare skibe om tilstedeværelsen af klipper og land, hvor de blinkede en advarsel til skibets kaptajn og styrmand. Selvom der var fyrtårne, havarerede mange skibe på klipperne i det oprørte hav i dårligt vejr. Som grundlag for denne imponerende arkitektur opstod den moderne tids fyrtårne i slutningen af det 18. århundrede med anvendelse af John Smeatons prototype. Han var den første til at bruge hydraulisk kalk, en beton der størkner under vand, samt skiftende rødt og hvidt roterende lys i et design, der ville blive brugt i kommende århundreder. Før da var det almindeligt at bruge et system med stearinlys og væge.

Berømte fyrtårne

Vores samling af billeder på lærred af fyrtårne er skabt til glæde for den kommende søfarer. De findes som tegninger, sepia, sort og hvid og i farver, og der er mange at vælge imellem som udsmykning. Et af de mest berømte canadiske fyrtårne gengivet i et farvebillede på lærred er Peggy´s Point fyrtårnet i Peggy´s Cove, Nova Scotia. Det var oprindeligt et træhus med et signallys på taget. Huset blev bygget i 1868 og blev senere fyrpasserens bolig. Den nuværende bygning, en 15 meter høj ottekantet bygning, blev opført i 1914 og var i brug indtil 2009, bemandet af kystvagten. Selv i vore dage og på trods af mange advarselssignaler i området, omkommer mange turister hvert år på klipperne. Et af de mest berømte fyrtårne i England er Seaham i County Durham, byen hvor filmen Billy Elliot blev optaget. Med det ofte dårlige vejr og Nordsøens tidevand er dette billede på lærred et af de mest spændende i serien, hvor bølgerne næsten dækker den 10 meter høje bygning. Det mest billedskønne fyrtårn er uden tvivl Tŵr Mawr på Llanddwyn øen i Wales ved indgangen til Menaistrædet. Det blev brugt til at føre skibe gennem strædet, og fyrtårnet og dets besætning har været ansvarlige for at redde 101 liv i 35 hændelser. Dette billede på lærred af fyrtårnet på en smuk og solrig dag, fortæller ikke historien om stærk vind og bølger, der hamrer mod klipperne og er årsag til så megen ødelæggelse. Omvendt er det mest afsidesliggende fyrtårn i denne samling af billeder på lærred Eigerøy fyrtårnet i øen Eigerøya i Norge med sin sønderrevne skønhed. Selvom langt de fleste nu er ude af drift, vil disse unikke bygninger altid være fascinerende.
Produktoplysninger
  • Viser 1-76 af 76 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.