Buer

Når det gælder bygningselementer, er en af de mest slående og visuelt tiltalende helt sikkert buen. Med denne kollektion af højkvalitetsbuer på lærred fra Photowall får du de førnævntLæs meree træk som dit arsenal til at dekorere dit valgte rum. Selv om de er stort set overalt, har vi en tendens til at tage dem for givet, især når vi lever i den vestlige verden, som man kunne sige. Bueformede lærredsprints flytter fokus tilbage på denne vel nok vigtigste arkitektoniske opdagelse i menneskehedens historie. Den romerske bue var grundlaget for Roms arkitektoniske mesterskab og massive byggeprojekter i hele den antikke verden, hvoraf vi stadig kan se nogle af dem i dag i virkeligheden, såvel som i dette smukke udvalg af lærredsprints med buer. Buen gjorde det muligt for romerne at bygge større bygninger, længere veje og bedre akvædukter, hvilket ikke blot forbedrede deres levevis, men også gav dem mulighed for at nå nye højder. Man kan sige, at den romerske bue er forfaderen til den moderne arkitektur, og du kan nu få den med i dit interiør med buer på lærred. Som sædvanlig kan dine udvalgte elementer ændres, så de passer til dit eksisterende design, farveskemaer osv.

Grundlag i buer lærredsprints

I sin enkleste form er en bue en arkitektonisk form, der styrer trykket fra vægten af en bygning på en bestemt måde. Buen leder trykket nedad og udad og skaber en stærk passage under den, der har evnen til at bære tunge strukturer, som du vil bemærke i masser af buer lærredsprints. Det centrale element i en bue er den såkaldte slutsten, eller den kileformede sten helt oppe i toppen af buen. Det er den sidste sten, der placeres under konstruktionen, og som låser alle de andre sten i buen på plads. Se, om du kan finde den i vores forskellige eksempler på lærredsprints af buer. Selv om slutstenen næsten ikke bærer nogen vægt, er den centrum for at omdirigere strukturens vægt nedad og udad. En serie af afrundede buer side om side kaldes en arkade. I buer lærredsprints finder du fortilfælde af dette i både fotografier fra det virkelige liv og i fantastiske kunstværker.

Kort historieundervisning

Vi har allerede nævnt romerne, der gjorde det bedste ud af buer, men du bør vide, at det først blev brugt i Middelhavsverdenen af dem i Mesopotamien, Grækenland, Persien og selvfølgelig det gamle Italien. Selv om disse kulturer havde buen, brugte de den sjældent, undtagen til underjordiske tunneller og afløbssystemer, hvor jordens kraft omkring den gav en naturlig forstærkning. "Crypt Scene" er et perfekt eksempel på et lærredstryk med buer, der illustrerer dette. Romerne lærte buen af etruskerne i Toscana, men det var også dem, der først lærte og eksperimenterede med at bruge buer i forbindelse med konstruktion af broer, akvædukter og bygninger. Bueprint på lærred er således ikke kun en fryd for øjet, men også et levn af menneskelig opfindsomhed og din personlige værdsættelse af historien.

Tag en tur med buer lærredsprints

Romernes massive indflydelse kan mærkes i hele denne samling af buer lærredsprints. Fra det verdensberømte mausoleum i "Tajmahal" til det ikoniske landskab i "Sunset in Berlin" er der masser at vælge imellem. Den universelle skønhed af buer kan transportere dig til Østens eksotiske vidundere og tryllebinde dig med Vestens arkitektoniske skønheder. Du har endda den luksus at skabe en hel serie af lærredsprints med buer, som du kan udstille i din bolig, i dit fritidsområde eller endda i din virksomhed. Forestil dig den beundring, som din familie og dine venner vil give udtryk for, når de ser disse imponerende arkitektoniske vidundere. Buer lærredsprints er den opgradering af vægindretningen, du har ledt efter!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.