Lille Engel - Billede på lærred - Kontor

99

motiver

Børneværelse

Råd til at vælge kunst til børneværelser: Et børneværelse er fuldt med kærlighed. Den findes også i en mors øjne, når hun vugger sit barn i søvn, og i en fars nænsomme kærtegn, når haLæs meren forsigtigt svøber sit spædbarn ind i klæder. Ubetinget kærligehed bør kunne ses i dit spædbarns værelse. Her har du nogle råd til forberedelsen af dit barns puppe, så du kan vælge den rigtige kunst til barneværelset.

Bestem din stil

Kig objektivt på dit hjem. Er det ryddeligt og moderne med en følelse af nutidighed? Eller er du mere traditionelt anlagt med et hus med generationers minder, der har en stemning, som giver indtryk af et levet liv? Det kan være, du er et mix af de to og blander og matcher elementer fra det moderne og det traditionelle i dit rum.
 • Moderne: Kig efter billeder på lærred, der har striber, geometriske mønstre og former. Vælg et print, der ikke bringer for mange farver ind i rummet, så det stadig giver en ren og ryddelig følelse.
 • Traditionelt: Malerier går hånd i hånd med en traditionel indretning. De supplerer hinanden som en ramme og et billede. Du skal ikke være bange for at vælge print med opdigtede personer fra en remse eller vælge et kunstværk, der har rige toner og farver.
 • Kvægtema: Et barneværelse med kvægtema samler det bedste fra den moderne og traditionelle verden. En sjov måde at kombinere traditionalle billeder med moderne billeder på lærred er ved at introducere stregtegninger, hvilket er enkelt nok til moderne minimalister og ligeledes passer ind i fransk landindretning.

Vælg den rigtige arkitektur til rummet

Analyser et rums nøgne knogler. Kig på loftet, vinduerne, væggene og gulvet. Alle disse elementer spiller en grundlæggende rolle, når du skal vælge de rigtige billeder på lærred til dit spædbarns rum.
 • Lys: Har rummet nok naturligt lys? Er der store vinduer i rummet? Hvis der ikke er nok naturligt lys i rummet, kan et lyst og luftigt billede på lærred være en rigtig god idé.
 • Loft: Mange gamle hjem har på smuk vis højt til loftet. Møbler i miniaturestørerlse virker desværre malplacerede og for små. Ved at vælge højere og større billeder på lærred, der fylder væggen ud, kigger du automatisk opad og får indtrykket af, at loftet og møblerne er rigtigt proportioneret.
 • Mustens- og teglvægge: Geometriske print kan visuelt være forvirrende, når de anbringes på en mustens- eller tegloverflade.

Hele billedet er vigtigt

Sæt scenen ved at give en bestemt ting som barnesengen særlig opmærksomhed. Fremhæv dette sted med et billede på lærred. Ved at sætte scenen kan du fremhæve et tema efter eget valg, i det du bruger dit print som inspiration til resten af rummet. Hvis børneværelset er det sted, hvor en lille prinsesse sover, kan du udsmykke hendes vægge med malerier af mystiske feer i en verden med nisser og elverstøv. Eller endnu bedre: Anbring hende i et sikkert tårn, hvor ingen kan gode hende fortræd. Og hvis barneværelset huser en kommende Christopher Columbus eller Ferdinand Magellan, kan du pryde væggene med et nautisk inspireret print. Måske den lille foretrækker at prøve udsigten fra et træhus, for der er jo tid nok til at bekymre sig om at blive voksen...

Bland, og match

Har du nogensinde hørt, at du ikke kan blande mønstre med print? Nå, men det kan du. Ved nøje at koordinere forskellige mønstre, skaber du teksturer og dybde i et børneværelse, der ofte kun ses i professionelt indrettede rum. Nøglen til succes for så vidt angår at koordinere en bred vifte af print, er at bruge den samme farvepalette, så du ikke skaber for mange indtryk i rummet.

Inspiration til spædbørn

Indretning af et spædbarns værelse kan være rigtig sjovt. Der er så mange design og print, du kan vælge imellem, at du let ville kunne vælge et nyt tema hver måned. Det er dog vigtigt at huske på, at spædbørn har brug for stabilitet og kan finde tryghed i, at i hvert fald nogle af malerierne er de samme. Af denne grund er det vigtigt at huske på, at malerier med spædbarnstemaer kan virke søde nu, men kan barnet vokse med maleriet? Vælg kunst, der fanger dit spædbarns interesse og stimulere dets fantasi. Populære billeder på lærred til spædbørn omfatter
 • Natur: Spædbørn elsker at se forbindelsen i det, de ser omkring dem. Hvis du bor tæt på en skov, kan du forvandle væggen med et billede på lærred med en skov. Ligeledes kan du hænge et billede på lærred med en spækhugger eller en havforlystelsespark fyldt med delfiner, hvis du er så heldig at bo ved vandet.
 • Dyr: Børn har en instinktiv forkærlighed for dyr. Vælg deres yndlingsdyr, og placer det i en ramme over deres seng.
 • Remser: Tag dem på en magisk og sjov rejse med ind i ordenes verden ved brug af billeder med tidsløse remser.
 • Kort: Hvis du elsker at rejse, kan du skabe grobund for kærlighed til verden med et dyre- eller dinosauerkort.
Produktoplysninger
 • Viser 1-99 af 99 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.