Mystisk stjerneklar himmel - Billede på lærred - Køkken

50

motiver

Astronomi og rum

Der er ingen tvivl om, at det imponerende syn af nattehimlen er et af de mest fabelagtige syn du kan se. Hvad enten det er en nattehimmel over en by, eller et mere detaljeret billede Læs mereaf den endelige grænse med al dens himmelske herlighed, så vil astronomi og rum udvalget inden for vores billeder på lærred, skabe en betagende tilføjelse til din indretning, i ethvert værelse i dit hjem. Sæt dig tilbage og beundr universets vidundere fra dit eget hjem, mens du nyder nogle af de bedste gengivende billeder fra verdens bedste fotografer og kunstnere.

Hvad kan et billede på lærred med et astronomi team, gøre for et rum?

Når der tilføjes enhver form for billeder til dit hjems indretning, er det vigtigste at der skal skabes interesse. Med et astronomi inspireret maleri vil du ikke blot få et et billede er er utrolig i sig selv, men samtidig også noget der fremkalder en følelse af plads og vidunder. Dette er noget der har tryllebundet menneskeheden fra begyndelsen, det at studere stjernerne og deres mønstre, er noget vi alle kan relatere til - selv om vi aldrig har kigget gennem et teleskop! I mange urban miljøer er der så meget lys, at det ikke er muligt at kigge på stjerner. Men med et billede på lærred med et astronomi tema, kan du bringe himlen ind i dit hjem, så du kan nyde det mens du hygger dig og er varm - for ikke at nævne at du ikke behøver at holde dig vågen hele natten. Near space, outer space og Hubble Telescope billeder er alle noget du kan vælge blandt, hvad enten du ønsker at frembringe den følelse af fred som du får fra rummet, eller måske noget mere dynamisk, såsom de farverige galakser som skinner klart fra billioner af kilometer væk. Uanset hvilket farvetema du ønsker at koordinere det med, vil der være et astronomi billede der passer til din smag. Mange af vores populære valg inkluderer billeder af Jorden som det ses fra rummet af, med de dybe blå have, men højrøde og brændte røde farver er der også meget af, især hvis man foretrækker billeder af solen. Du kan også vælge blandt diagrammer over solsystemet i forskellige farver, eller du kan gå efter noget der er lidt mere realistisk - valget er dit.

Billeder på lærred inspireret af rumudforskning

En ting er at kigge på himlen om natten fra jorden, eller kikke tilbage på det fra kredsende teleskoper - hvad med selve dramaet ved rumudforskning som et emne, når det kommer til at vælge dit billede på lærred? Vores vægkunst tilbyder så meget at vælge imellem. For eksempel vores Space Shuttle malerier som afbilleder et affyret rumskib der farer afsted mod rummet, og som tilbyder en meget anderledes form for dynamik i forhold til det mere introspektive billede af Lunar Vehicles on the Moon, der kigger tilbage på Jorden. Der er også et antal af valg til børneværelserne, som viser stiliserede rumudforskere og raketter i komplementære toner. Så er der også de billeder som rent faktisk er indfanget i rummet, af de første rumforskere. Fra astronauter på rumture - som set over det dramatiske landskab med Jorden under - til glade visuelle anerkendelser til starten af måneforskningen i forbindelse med Apollo missionerne, så er der noget der passer til alle rum, og enhver indretning.

Stjernehimler og undren

Blinke, blinke lille stjerne... Vi har alle spekuleret over hvad vores stjerner virkeligt repræsenterer. Indfang den følelse af fascination, ved at gå efter et billede på lærred med en stjernehimmel, som kan vise alt lige fra den imponerende Milky Way i alt dens herlighed, til Andromeda Galaxy som skinner med en fjern skønhed. Men du vil måske være mere inspireret af et Nirvana stjernetema billede som fremmer opmærksomhed, og en fantastisk følelse af indre fred, idet himlen tænker. For mange skal stjernernes magt findes i den effekt som de har på vores daglige liv, og vores malerier med astrologiske temaer, kendetegner virkeligt dette. Ideelt til at tilføje et personligt præg på ethvert rum, så er der billeder på lærred der dækker alle Zodiac tegnene, fra Aquarius til Capricorn, som alle er angivet på stjernekortet, med et billede af det tilsvarende tegn.

UFOer og Space Fantasy

Lad os dog ikke glemme at rummet er et sted for fantasi. Vores valg af billeder reflekterer virkeligt dette, og hvad enten du søger efter et klassisk billede med en UFO med et gammelt sepia look, eller måske noget mere moderne, så har vi noget der kan inspirere dig. Hvad med f.eks. at vælge et af vores Star Wars kollager. De er fantastiske til rum med temaer, legerum, og ser også flotte ud til indretningen af en hjemmebiograf. Fra billeder på lærred der viser ikoniske designs, såsom Millennium Falcon, til dem der fokuserer på den legendariske dusørjægere i den meget populære og succesfulde film franchise, så er der noget for alle.
Produktoplysninger
  • Viser 1-50 af 50 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.