Saturn

Med Photowall's Saturn lærredsprints kan du nu have den sjette planet fra Solen og den næststørste planet i vores solsystem som dit centrale dekorationstema. Saturn, der er prydet medLæs mere tusindvis af smukke ringledninger, er enestående blandt alle planeterne. Selv om det ikke er den eneste planet, der har ringe lavet af is- og klippestykker, er ingen af dem så spektakulære som Saturns. Det er også derfor, at Saturn ved siden af Jorden nok er den mest genkendelige af alle planeterne. Dette gør Saturn lærredsprints til et meget populært valg til boligindretning, især blandt børn. Desuden vil du lære mange ting, når du gennemgår disse Saturn lærredsprints. Vidste du for eksempel, at Saturn ligesom sin kollega, gasgiganten Jupiter, grundlæggende er en massiv kugle, der hovedsagelig består af brint og helium? Dette er blot nogle af de sjove fakta, som du kan dele med folk, der helt sikkert vil beundre dine Saturn lærredsprints. Som sædvanlig kan du ændre disse motiver, så de passer til din eksisterende indretning og farveskemaer.

Det grundlæggende i Saturn lærredstryk

Selv om det er en planet, der ikke ligner vores egen, har mennesker stirret op på Saturn og undret sig over den i tusindvis af år. Saturn, der også nogle gange kaldes "den ringede planet", er faktisk virkelig stor og den næststørste planet i solsystemet. Du kan se størrelsessammenligningerne i nogle af Photowalls Saturn lærredsprints. Som allerede nævnt består denne planet hovedsageligt af gasser som helium, som er den samme slags som den, du putter i balloner. I modsætning til hvad mange tror, er Saturns smukke ringe ikke faste. De består af stykker af is, støv og sten, som du kan se og lære om på Saturn lærredsprints. Endnu mere fascinerende er det, at nogle af disse stykker er så små som sandkorn, mens andre er meget større end høje bygninger! Desuden er Saturns ringe de eneste, der kan ses fra Jorden. Når folk ser dine Saturn lærredsprints, kan du også dele med dem, at dagen lørdag blev opkaldt efter Saturn.

Solsystemets juvel

Hvis du undrede dig over, hvor navnet på denne planet kom fra, så stammer det fra Saturn, den romerske gud for såning og tid. Romerne kendte til syv lyse objekter på himlen, nemlig solen, månen og de fem klareste planeter. Du vil se i Saturn lærredsprints hvorfor netop denne planet også blev inkluderet. Romerne opkaldte disse fem planeter efter deres vigtigste guder. Ifølge myten introducerede Saturn landbruget til sit folk ved at lære dem at dyrke jorden. At være den romerske gud for tid er måske også grunden til, at den langsomste af de fem lyse planeter, når det gælder kredsløb om solen, blev opkaldt efter ham. Alle de indviklede detaljer og betydningen af dette kan ses i Saturn lærredsprints som "Infographic About the Composition, Orbit, Moons and Rings Of Saturn" eller "Saturn". Som du kan se, er disse motiver ikke kun smukke at se på, men også lærerige.

Familiære seværdigheder i Saturn lærredsprints

Næst efter vores egen planet er Saturn nok den mest ikoniske af alle planeterne i vores solsystem, og derfor er den stærkt til stede i populærkulturen. Den danner baggrund eller grundlag for talrige film og tv-serier, videospil osv. Nogle konkrete eksempler er bl.a. WALL-E, Star Trek og Final Fantasy VII. Også fiktive planeter har kopieret Saturns udseende, og det er helt tydeligt hvorfor, når du ser på nogle af vores Saturn lærredsprints. Der er bare noget ved disse ringe, der får os til at tænke på eventyr i det ydre rum. Saturn lærredsprints som "Planets and Their Moons" vækker virkelig nysgerrighed, men hvis du vil have noget mere stilfuldt og subtilt, kan du tjekke "Solar System - Saturn". Dette enkle, men sofistikerede Saturn lærredsprint kan se lige så godt ud i gangen derhjemme som i pauserummet på kontoret.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider