Jupiter

Jupiter er den femte planet fra vores sol. Det er også den største i vores solsystem. Den har fået sit navn fra den romerske gud Jupiter på grund af dens størrelse. Den er mere end doLæs merebbelt så stor som alle de andre planeter i vores solsystem tilsammen. Photowall hylder denne enorme mastodont af en planet i sin fine samling af Jupiter lærredsprints. Disse fantastiske og lærerige Jupiter lærredsprints findes i et bredt udvalg af designs, som den kræsne bybo kan vælge imellem. Hæng disse prints op i dit personlige bibliotek eller studie. Eller endda i dine børns soveområder og legekroge. Lad disse Jupiter lærredsprints fungere som en grundbog for dem, en introduktion til astronomiens blændende verden. Giv deres passioner gas, og giv næring til deres læring med disse vidunderlige Jupiter lærredsprints. De vil med garanti give endeløse timer med underholdning og oplysning, ikke kun for dine børn, men også for de voksne medlemmer af din familie. Med disse enestående Jupiter lærredsprints behøver der ikke at være et eneste kedeligt sekund i din husstand. Hold konkurrencer og quizzer for at se, hvor meget dine børn har lært ved blot at læse teksten på disse billeder.

Det største i Jupiter lærredsprints

Jupiter er en planet, der hovedsagelig består af gas, og denne gas er brint. Men en fjerdedel af denne masse består også af Helium. På grund af dette fænomen har denne planet ingen fast overflade. Der er også en massiv storm, der har fundet sted langs dens grænser siden det 17. århundrede. Denne tilsyneladende uendelige storm kaldes Den Store Røde Plet. Det antages, at denne planet har mere end hundrede måner omkring sin bane. Photowall hylder denne himmelske gigant med "Solsystemet-Jupiter" og "Planeter og deres måner" i sin fine serie af Jupiter lærredsprints. Lad disse slående billeder minde dig om den enorme størrelse og det mystiske ved dette unikke legeme i vores univers. Inviter dine venner med hang til det videnskabelige over til en eftermiddagssnack, og få livlige diskussioner og argumenter om dette naturlige vidunder i vores galakse. Få dine børn til at deltage i disse aktiviteter og se, hvem af dem der har lyst til at blive en astronom i spæde udvikling. Disse pragtfulde Jupiter lærredsprints kan bringe både familie og venner sammen i deres søgen efter større viden om himlen over os.

Mere i Jupiter lærredsprints

Jupiters fire største måner blev opdaget af den store astronom Galileo. Den største af dem, kaldet Ganymedes, har en diameter, der er større end planeten Merkurs diameter. Det første rumfartøj, der nogensinde besøgte planeten Jupiter, var Pioneer 10 i december 1973. Flere NASA-projekter i fremtiden har til formål at udforske det isdækkede ocean på en af Jupiters måner. Photowall har til formål ikke kun at forskønne dine hjem, men også at udvide din videnskabelige horisont med "Jupiter", "Firmament" og "Solar System Odyssey" i sin rige samling af Jupiter lærredsprints. Det førstnævnte print viser et tværsnit af planeten og nævner dens forskellige lag og de mange måner og ringe, der omkranser den. At læse netop dette stykke i Jupiter lærredsprints er som at bladre i en astronomibog med den rigdom af viden, der vises på det. Dit barns soveområde ville være det perfekte sted at vise dette print. Gør dine lektioner endnu rigere ved at indsætte farverne og dramaet i den romerske mytologi om denne fantastiske planet med den astronomiske side af dens eksistens, og du er garanteret en interessant og meget lærerig session med dit barn.

En universel gigant

Ifølge videnskabelige undersøgelser er Jupiter sandsynligvis den ældste planet i vores solsystem. I den romerske mytologi var Jupiter, eller Jove, som han også blev kaldt, den største af alle guderne. Denne mytiske guddom skulle efter sigende have været herre over himlen og tordenen. Han er symboliseret af sin ikoniske tordenkile i mange skulpturer og fresker. Og det dyr, der repræsenterer ham bedst, er ørnen. Denne ørn blev set i den romerske hærs banner og dens horder af legionærer. I deres valuta var ørnen, der holdt fast i en tordenkile, emblemet på alle imperiets mønter. Han dannede den kapitolinske triade sammen med Juno og Minerva, og det træ, der blev mest forbundet med ham, var egetræet. Photowall hylder ikke kun denne romerske guddom, men også den sande planet, som den repræsenterer, i "Ringed Solar System", et af de mest fængslende værker i vores serie af Jupiter lærredsprints. Denne skildring af planeterne, der kredser om vores sol, er måske den perfekte gengivelse af disse himmellegemers størrelse og betydning for vores eksistens i universet. Skynd dig og få fat i din egen samling i vores Jupiter lærredsprints lige nu.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider