Jorden

Det er et iboende træk ved menneskeheden at spørge om grunden til, at vi eksisterer. Jo mere vi lærer om vores verden og den enorme galakse, vi er en del af, jo mere føler vi et behovLæs mere for at besvare dette spørgsmål. Ikke desto mindre kan Photowalls udvalg af lærredsprints af Jorden fra kategorien Planeter i solsystemet give dig en vis lindring. Ethvert af vores Earth lærredsprints vil give en følelse af fred, men også storhed til det rum, du viser det i. Disse billeder og malerier tilbyder dig en bred vifte af synspunkter, der udelukkende fokuserer på selve planeten eller omfatter sammenligningspunkter som f.eks. en satellit i kredsløb, månen, solen eller en anden planet. Afhængigt af den effekt, du ønsker at skabe, kan du vælge et Earth canvas print med en bred palet af farver eller et mere defineret og specifikt billede. Du kan være sikker på, at uanset hvilket Earth lærredstryk du vælger, vil samspillet mellem lys og mørke give dit rum en dramatisk baggrund.

Væsentlige fakta med Earth lærredstryk

Selv om det er almindeligt kendt, at Jorden er den tredje planet fra solen i vores solsystem, ved nogle måske ikke, at dens navn kommer fra de gamle engelske og germanske ord, der betyder "jorden". Det gør Jorden lærredsprints endnu mere betydningsfulde, fordi vores fantastiske planet har eksisteret i lang tid, omkring 4,5 milliarder år for at være præcis! Ligesom alle planeterne i vores solsystem kredser Jorden om solen, og det sker med en høj hastighed, nemlig omkring 30 kilometer i sekundet. Det tager 365 dage for Jorden at gennemføre en fuld omløbsbane, men du kan have denne proces inden for dit synsfelt hver dag året rundt med Earth lærredsprints. Forskellige dele af kloden hælder mod solen på forskellige tidspunkter af året, hvilket skaber de forskellige årstider. Husk også dette, når du vælger dine Earth canvas prints. "First Hint of Sunrise 2" er et smukt eksempel på et Earth canvas print, der viser denne bevægelse.

Et unikt sted

Jorden er den eneste planet i solsystemet, der vides at understøtte liv, hvilket skyldes, at den har to meget vigtige ting, som levende væsener absolut har brug for for at overleve. Disse er ilt og vand, hvor enorme mængder af begge er nødvendige for at opretholde livet. Som du kan se på Earth canvas prints, betyder vores planets afstand fra solen, at den ikke er for varm og ikke for kold til, at væsener kan leve på den. Vores atmosfære er også enormt vigtig for at opretholde livet. Dette enorme tæppe af gasser, der er svøbt rundt om Jorden, beskytter vores planet mod solens stærke stråler, samtidig med at det hjælper med at holde temperaturen behagelig for levende væsener. Du kan se dette på lærredsprints om Jorden som f.eks. "Near Space". Hvis du ønsker en mere detaljeret og lærerig baggrund, kan du vælge "The Earth". Dette lærredsprint af Jorden fortæller dig alle de vigtige detaljer, du har brug for at vide om planeten. Som det er fastslået nu, er Earth canvas prints ikke bare nemme at se på, men hjælper også med indlæringsprocessen, især når det drejer sig om børn.

Vigtigheden af Earth canvas prints

En anden vigtig komponent ved at bruge disse motiver er det førnævnte pædagogiske aspekt. Earth canvas prints kan lære dem om planeten, men endnu vigtigere kan det inspirere og uddanne de unge om at beskytte vores dyrebare hjem. Hvert år den 22. april fejrer mere end en milliard mennesker Jordens Dag for at beskytte planeten mod ting som forurening og skovrydning. Ved at deltage i aktiviteter som at samle affald op og plante træer kan du også gøre verden til et gladere og sundere sted at leve. Disse Earth canvas prints kan være en smuk påmindelse om at være aktiv i at redde planeten. "Lights on Earth" kan f.eks. indgyde børnene noget så simpelt som at slukke lyset, når det ikke er nødvendigt.
Produktoplysninger
  • Viser 1-38 af 38 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.