Planeter

Udforsk universet uden at skulle forlade din lænestol takket være disse fantastiske lærredsprints. Skab dit helt eget planetarium, og studer de vidundere, som solsystemet har at byde Læs merepå, gennem disse fantastiske malerier. Se jorden i et nyt perspektiv, og nyd at kredse om den med et enkelt blik. Tag på en galaktisk rejse gennem solsystemet, gå rundt til solen og månen, og studer Mars på tæt hold. Mor dig med at udforske de kontrasterende farver i hele rummet i et enkelt maleri. Vælg dit yndlings lærredsprint, og lad dig transportere ind i drømmetilstanden i rummet.

Udforsk kosmos med planeterne vægmalerier

Indretning af dit hjem eller rum har altid været betragtet som sjovt og spændende af mange mennesker. Hvorfor ikke? Der er tonsvis af muligheder at vælge imellem for at få interiøret til at se tiltalende ud. Du behøver heller ikke bekymre dig om at dekorere væggene, da der er mange ideer og inspirationer, som du kan bruge. Tidligere er hjemme- og rumboere allerede fascineret af brugen af maling. Men i disse dage er der mere innovative og kreative måder at dekorere væggene på end brugen af maling. Vægmalerier er en trend i designbranchen, da de er effektive at bruge og tusindvis af designs at vælge imellem. Der vil helt sikkert være et design, der passer bedst til din smag og din indretningsstil. Photowall har en fantastisk samling af vægmalerier, som du helt sikkert vil elske, og blandt disse er planeterne vægmalerier. Med de forskellige planeter i solsystemet og andre rumeventyr vil de helt sikkert give dine værelser en vidunderlig struktur. Tag f.eks. børneværelset eller legeværelset. Vi ved alle, at vores børn er interesseret i mange ting, såsom safari, tegnefilm og eventyr og rummet. Med brug af vægmalerier med planeter vil du kunne stimulere deres fantasi og kreativitet ved at være en del af et stort univers. Farverne er simpelthen fantastiske og skildrer, hvordan det virkelig er i det ydre rum. Derudover vil dine børn kunne lære mere om de forskellige planeter i solsystemet, og hvordan de er opstået. Planeter vægmalerier er ikke blot vægbeklædning, der vil gøre interiøret i dit hjem eller rum smukt. Men de er også et læringsredskab for unge hjerner. Engager dem og gør dem interesserede i astronomi, og de vil bære den gave med sig, indtil de er blevet voksne. Planeter vægmalerier kan også tilføjes til dit soveværelse eller på arbejdspladsen. Disse vægmalerier vil helt sikkert være et vidunderligt fokuspunkt, som du og din familie helt sikkert vil elske.

Nogle oplysninger om planeterne

Hvad er planeter egentlig? Vi ved alle, at Merkur, Venus og Jorden er planeter. Pluto og Ceres blev dog engang betragtet som sådan, men med nye opdagelser blev de fjernet fra listen, hvilket gav anledning til debatter fra forskellige tankeskoler. Eksperter har opstillet nogle regler for, at et himmellegeme kan betragtes som en planet: Det skal kredse om en stjerne, Solen i vores solsystems tilfælde; Det skal være stort nok til at have tilstrækkelig tyngdekraft til at bringe det til sin kugleform; Det skal være stort nok til at have sin egen tyngdekraft. Det er ret sjovt og interessant at vide lidt om planeterne, især for børn. Planeter vægmalerier vil også hjælpe dem i deres læring. Tilføj dem til dit hjem eller rum, og du vil helt sikkert få en livlig og levende væg.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.