Solsystem

Flygt fra vores verden og rejs til stjernerne med et lærredsprint, der indfanger vores solsystem fra dets bedste side. Fra fantastiske malerier af planeterne tæt på og langt væk til bLæs mereetagende udsigter af vores hjemverden uden for vores atmosfære, vil vores samling af lærredsprints have det perfekte maleri til at fylde dit soveværelse eller din stue med vidunderet i vores solsystem og inspirere den næste generation af astronauter til at se disse imponerende dele af galaksen med deres egne øjne. Et ruminspireret lærredsprint vil være den perfekte tilføjelse til væggen hos enhver galaktisk opdagelsesrejsende, der gerne vil være galaktisk opdagelsesrejsende.

'Slip jordens surmulende bånd og rejs gennem solsystemet til andre verdener og stjernerne'

Vores himmellegemarked har været genstand for forbløffelse og undren, siden mænd og kvinder første gang kiggede mod stjernerne. Efterhånden som vi kiggede nærmere, opdagede vi andre verdener, som alle ligger uden for vores forståelse og rækkevidde, og som deler vores sol. De, der opdagede disse verdener, opkaldte deres fund efter græske og romerske guder, og selv om der er blevet opdaget mange andre planeter, har vores planetariske naboer en særlig plads i vores fantasi, da vi deler en rejse gennem universet med disse verdener som vores nærmeste ledsagere. Jo mere vi lærer, jo mere forbløffet bliver vi. Fra vores jordiske naboer Mars, Venus og Merkur til gasgiganterne Jupiter og Saturn og isgiganterne Neptun og Uranus viser de os alle universets forskellige vidundere og hvor utrolig vores egen planet er. På hver af disse verdener er miljøet mere spektakulært, end vi kan forestille os. Fra vulkaner, der spytter vand ud på en frossen overflade, til stormfulde regnskyer, der slipper smeltet metal løs på en øde ødemark, lyder vores planetariske naboer, som om de skulle være taget ud af en science fiction-roman. I virkeligheden viser disse planeter os, hvor anderledes vores egen verden kunne have været med den mindste ændring eller tilpasning. Vores kollektion af lærredsprints indfanger de unikke vidundere og pragtfulde ting fra hver af disse andre verdener, som er så velkendte for os, men så utrolige, i al deres pragt. Så uanset om du ønsker at se et fantastisk foto af en fjern verden eller en kunstnerisk genskabelse af en planet, vil vores samling af malerier helt sikkert tilfredsstille dig.

'Vi er alle lavet af stjernestof'

Som Carl Sagan sagde, er vi alle lavet af materialer, der er bygget i stjerner, uanset hvor forskellige planeterne er, er de alle lavet af de samme elementer, der blev dannet for æoner siden. Omfavn denne lighed med de fjerne verdener, der befinder sig i vores solsystem, ved at vælge mellem hundredvis af fantastiske lærredsprints og malerier i vores kategori 'solsystem'. Hvis de ydre planeter ikke er noget for dig, hvorfor så ikke blive lidt tættere på hjemmet med et fantastisk lærredsprint af vores lille blå sten eller dens naturlige satellitfælle, Månen? Vores malerier giver dig mulighed for at se, hvordan vores solsystem ser ud fra Jorden med et fantastisk billede af de bedste udsigter, som vores planet har at byde på, eller vil lade dig se, hvordan den tredje sten fra Solen, den planet, vi kalder hjem, ser ud fra oven. Fejr, hvor langt menneskeheden er nået med et lærredsprint, der viser menneskehedens bedrifter. Tag med en astronaut på en rumvandring eller se MIR-rumstationen på tæt hold, alt sammen uden at forlade dit hjem. Vores samling af forbløffende malerier, der viser skønheden og vidunderet i vores solsystem, stopper ikke her. Vores fantastiske udvalg omfatter smukke kort over solsystemet, levende illustrationer af dit stjernetegn og abstrakte skildringer fra talentfulde kunstnere, som bruger deres fantasi til at bringe solsystemet til live. Alt sammen noget, der helt sikkert vil fange din fantasi og vække din indre opdagelsesrejsende. Uanset om du er forbløffet over rummets størrelse og efterlades i ærefrygt over de utrolige komponenter, der udgør vores egen del af galaksen, eller om du blot ønsker at bringe lidt af omverdenen - eller verdener udenfor - ind i dit hjem, er du bestemt til at finde det perfekte lærredsprint og maleri til dig i vores solsystemkollektion. Vær forberedt på at gå modigt derhen, hvor ingen har været før, for med et udvalg fra kategorien solsystemer af lærredsprints kan din næste destination være helt ude af denne verden.
Produktoplysninger