Måne

Månen er vores verdens trofaste følgesvend, der kredser rundt om planeten i en stabil bane, der aldrig ophører med at fange vores opmærksomhed. Vores udvalg af lærredsprints med månenLæs mere som tema byder på et fantastisk udvalg af forskellige synsvinkler. Et maleri kan udødeliggøre dens særlige øjeblikke: den langsomme nedstigning af dens sølvskive ned i et brusende hav eller nymånens glimt af nymåne, der kigger gennem nogle tågede skyer.

Sølvmåne er muse for digtere gennem tiderne

Malerier og digte fra den klassiske verden skildrer månen som en gudinde. Hun er mere stille og imødekommende end den brændende solgud Apollon, men fuld af mystik og ynde. En del af hendes charme ligger i de skiftende skygger, der undertiden skjuler hendes ansigt for øjnene. Hun gennemløber sine faser uge for uge: fuldmåne, halvmåne og alt derimellem. På nogle malerier hyler ulve og gale hunde efter månen, måske fordi de er knust over hendes konstante forsvinden. Der er nogle lærredstryk, der viser månens særlige plads på astrologens kort over nattehimlen, og andre, der afspejler månens mystiske indflydelse på havets tidevand. Månen er imidlertid ligeglad med, hvad vi tror. Hun er aldrig den, der forbliver den samme længe, og derfor er et lærredsprint en sådan kilde til glæde i et moderne hjem. Du kan betragte hendes ensomme skønhed og reflektere over rummets enorme uendelighed og menneskets plads på dets blå planet, der bevogtes af sin lille måne.

Fodaftryk på månen

Da de første astronauter landede på månens overflade og efterlod deres fodaftryk i støvet, måtte alle her på jorden lige trække vejret et øjeblik og tænke over den moderne videnskabs forbløffende bedrifter. Musikere, kunstnere og fotografer har ladet sig inspirere af disse eventyr uden for vores atmosfære og hylder det mod, der skal til for at tage til den mørke side og tilbage igen og se seværdigheder, som menneskeøjne aldrig har set før. Et lærredsprint med et billede af månen vil inspirere unge og gamle til at finde ud af mere om det ydre rum og dets vidundere. Videnskabelige fremskridt kræver hjerner, der er nysgerrige, og hjerter, der ikke er bange for at flytte grænserne for vores nuværende viden. Et maleri, der indfanger månens forundring, vil helt sikkert inspirere til disse positive følelser og opmuntre os til at hilse på hver ny nat med en følelse af ærefrygt og en vis dyb anerkendelse af det behagelige hjem, vi har skabt for os selv her på jorden.
Produktoplysninger
  • Viser 1-93 af 93 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.