Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Jord og Måne - Billede på lærred - Stue

63

motiver

Måne

Månen er vores verdens trofaste følgesvend, der kredser omkring planeten i en stabil bane, og aldrig stopper med at fange vores opmærksomhed. Vores udvalg af billeder på lærred med teLæs meremaet månen, tilbyder en fantastisk række af forskellige scenarier. Et maleri kan udødeliggøre sine særlige øjeblikke: Den langsomme nedstigning af sølvdisken i et hvirvlende hav, eller glimtet af den nye måne der kigger gennem støvede skyer.

Sølvfarvede muse for digtere gennem tiderne

Malerier og digte fra den klassiske verden der skildrer månen som en gudinde. Hun er mindre støjende og mere imødekommende end den brændende solgud Apollo, men fuld af mystik og nåde. En del af hendes charme ligger i de skiftende skygger, der nogle gange skjuler hendes ansigt af syne. Hun passerer gennem sine faser uge for uge: Fuldmåne, halvmåne, og alt derimellem. På nogle malerier, hyler ulve og gale hunde mod månen, måske fordi de er fortvivlet over hendes konstante forsvinden. Der er nogle billeder på lærred, der viser månens særlige plads i astrologernes kort over nattehimlen, og andre, der afspejler månens mystiske indflydelse på tidevandet. Månen er ligeglad hvad vi mener, men. Hun er aldrig en der forbliver den samme længe ad gangen, og det er grunden til et billede på lærred er sådan en anledninger til glæde i et moderne hus. Du kan stirre på hendes ensomme skønhed og reflektere over den enorme uendelighed af plads, og antallet af mennesker på deres blå planet, bevogtet af sin lille måne.

Fodspor på månen

Da de første astronauter landede på månens overflade og efterlod deres fodspor i støvet, tog vi alle her på jorden en dyb indånding og overvejede de forbløffende resultater fra den moderne videnskab. Musikere, kunstnere og fotografer er blevet inspireret af disse eventyr uden for vores atmosfære, hvor de fejrer modet, det tager at gå til den mørke side og tilbage, se seværdigheder, det menneskelige øje aldrig har set før. Et billede på lærred af månen, giver inspiration til unge og gamle, for at finde ud af mere, om vidundere i det ydre rum. Videnskabelige fremskridt kræver hjerner der er nysgerrige, og hjerter der ikke er bange for at skubbe grænserne for vores nuværende viden. Et maleri, der fanger vidunderet af månen vil helt sikkert inspirere disse positive følelser og tilskynde os til at hilse på enhver ny nat, med en følelse af ærefrygt og en dyb påskønnelser af det komfortable hjem, som vi har skabt for os selv, her på jorden.
Produktoplysninger
  • Viser 1-63 af 63 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.