Astronauter

Astronauter er pr. definition mænd, kvinder eller endda dyr, der rejser til det ydre rum. De fleste astronauter begynder deres karriere som jagerpiloter fra luftvåbnet, marineinfanterLæs mereiet eller flåden. Senere bliver de testpiloter for eksperimentelle fly og tager derefter strenge prøver for at kvalificere sig til astronautprogrammet. Rumkapløbet begyndte i slutningen af 50'erne mellem USA og Sovjetunionen. Det var i denne periode, at videnskabsfolk fra begge lande skyndte sig så hurtigt som muligt med nye teknologier og nye videnskaber for at kunne være de første i rummet. Men først skulle de træne de astronauter, der skulle bringe dem dertil. Photowall hylder dette store erhverv med sin egen serie af astronauter på lærred. Disse billeder viser disse banebrydende personer, som verden har lært at genkende dem. Hæng et par af disse astronauter lærredsprints op i din stue, og føl dig som om du er på vej mod stjernerne. Lad disse astronauter lærredsprints tilføre dette rum en følelse af frihed og eventyr, og din familie og dine kære vil være dig evigt taknemmelige. De vil lede efter flere og flere grunde til at opholde sig i din stue med disse astronauter på lærred omkring sig. Lad disse astronauter på lærred lyse op i dit hjem.

Erfarne i astronauter lærredsprints

Der går et rygte om, at USA for at fremskynde udviklingen af deres rumprogram søgte hjælp hos tilfangetagne nazistiske videnskabsmænd for at få deres viden om raketter og rummotorer. Før deres tilfangetagelse var der meget stærke rygter om, at Det Tredje Rige allerede var dybt inde i forskningen og allerede havde gjort store fremskridt i deres bestræbelser på at bygge disse rumfartøjer. Photowall afslører en lille hemmelighed med "Space Knight" i sin fine serie af lærredsprints med astronauter. Dette billede skildrer denne fantastiske eventyrer, som han ses i resten af verdens bevidsthed. Hæng et par af disse astronauter lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og føl dig som en af rumalderens pionerer, der overvåger fremskridtene i din forskning. Du kan også placere et par af disse billeder i dine opholdsrum for at fylde rummet med en følelse af sjov og eventyr. Det vil aldrig være mere underholdende at spille videospil, se film og lytte til dine yndlingsmelodier end med disse astronauter på lærred omkring dig.

Aventyrligt i astronauter lærredsprints

Det var den russiske kosmonaut Yuri Gagarin, der først brød gennem atmosfæren og rejste ud i det ydre rum i et rumfartøj. Hans skib blev kaldt Sputnik I. USA fulgte hurtigt efter og sendte den første astronaut ud i rummet, ikke kun i et transportmiddel, men også som den første til at gå i rummet. Det var kaptajn John Glenn. Ikke længe efter overhalede USA russerne igen ved at sende den første mand til at gå på månen i skikkelse af Neil Armstrong og Buzz Aldrin om bord på Apollo 11. Genoplev spændingen og spændingen fra rumkapløbet ved at hænge et par af disse astronauternes lærredsprints op i dine opholdsrum. Snup en flaske sodavand, sæt dig i din yndlingsloungestol og tilbring eftermiddagen i minder og forundring med disse astronauter på lærred omkring dig. Alene tilstedeværelsen af disse astronauter på lærred kan berolige din trætte sjæl og fjerne al dagens stress og bekymringer. Lad disse astronauter på lærred transportere din fantasi til himmelen.

Brave og heroisk

I 1986 bestræbte NASA's rumprogram sig på at sende den første civile ud i rummet i en rumfærge, som ville være den første til at bruge en ny slags flydende ilt som brændstof. De valgte en skolelærer ved navn Christie McAuliffe til at blive deres første ikke-astronaut i rummet. Deres fartøj var Challenger. Men der gik noget helt galt få sekunder efter, at Challenger lettede, og fartøjet eksploderede i luften og dræbte alle passagererne. Denne frygtelige tragedie satte fokus på de meget reelle farer, der stadig eksisterede inden for rumfart. Husk alle dem, der faldt i jagten på at erobre stjernerne, med disse fantastiske astronauter på lærred. Hæng et par af disse astronauter lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene i det ydre rum. Lad dine drømme blive fyldt med billeder af det uendelige kosmos med disse astronauter lærredsprints. Du kan også vælge at udstille disse fine billeder i dine gange, så opgaven med at bevæge dig fra rum til rum bliver en oplevelse i rumforskning. Lad disse astronauter lærredsprints bringe liv og energi ind i dit hjem.
Produktoplysninger
  • Viser 1-29 af 29 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.