Vores miljøarbejde

På vores tapetfabrik bestræber vi os på at minimere miljøbelastningen, og vi tager hensyn til miljøet i alt, hvad vi gør. Alle tapeter trykkes på bestilling, så vi fremstiller kun den nødvendige mængde produkter. Det betyder, at ingen produkter lægges på lager eller kasseres unødigt. Den anvendte trykfarve indeholder ingen opløsningsmidler eller farlige kemikalier og er biologisk nedbrydelig. Spildmateriale fra produktionen genvindes af miljøentreprenør Hans Andersson Recycling AB. Læs mere om vores materialer i vores miljøpolitik

Vores samarbejde med Vi-skogen

Når du handler hos os, støtter du samtidig vores samarbejde med den svenske hjælpeorganisation Vi-skogen. Hvert år planter vi 5.000 træer i området omkring Victoriasøen i Østafrika. Træplantningen bekæmper fattigdom, forbedrer miljøet og modvirker klimaforandringer.


Om Vi-skogen

I over 30 år har Vi-skogen arbejdet med at plante træer i Østafrika, der er et af de fattigste områder i verden. Sammenlagt har Vi-skogen plantet over 100 millioner træer og hjulpet to millioner mennesker til et bedre liv. Besøg Vi-skogens hjemmeside, og læs mere om deres vigtige arbejde.