Lost Landscape - Light

Lost Landscape - Light
Af: Scandinavian Surface
Leveringstid:1–3 arbejdsdage.
Produkttype:Fototapet
Varenr.:e24474
Vi producerer alt ved bestilling, og fototapetet leveres komplet med tapetlim og monteringsanvisning. Bestillinger, der indgår en hverdag, produceres og afsendes fra os senest næste dag. Leveringstiden er 1–3 arbejdsdage. Læs mere om levering.
Vores tapeter er nemme at montere og fås i to forskellige materialer: standard og premium. Vores standard- og premiumtapet leveres komplet med tapetklister og monteringsanvisning. Tapetklisteret påføres direkte på væggen, og de nummererede baner monteres kant mod kant. Alle vores tapeter har en bredde på 45 cm. Læs mere om montering eller se vores monteringsvideoer.
Norwegian Scandinavian Surface create design with inspiration from nature’s different shapes and colours. Beauty in torn and withered flora with exciting glimpses of moose and eagles. Scandinavian Surface always seek to capture the Norwegian freshness.
 • 1

  Ønskede mål: 

  xDe angivne mål passer ikke til motivets proportioner. Hvis du ønsker, at motivet skal se realistisk ud, skal du vælge ”specialtilpas billede”, så hjælper vores billedredigerere dig.

  Angiv de ønskede mål for hele fototapetet i feltet til bredde og højde. Vi anbefaler, at du lægger 3-6 cm til i både bredden og højden udover væggens mål som marginal ved montering.

  Hvis du vil anvende hele billedet uden at beskære motivet, skal du krydse af i checkboksen 'Bibehold originale proportioner'. Så kan du bare angive enten bredde eller højde; det andet mål ændres automatisk proportionalt til motivet.

  For at angive både bredde og højde (det mest almindeligst forekommende alternativ) undlader du at krydse af i checkboksen.

 • 2

  Beskær billede

  Hvis motivet skal beskæres for at passe til dine mål, vises et beskæringsfelt over motivet.
  Flyt dette beskæringsfelt til den del, du vil beholde. Den del af motivet, der er markeret med skrå linjer, bliver skåret væk.

 • 3

  Materiale 

  Fototapet (standard)
  Fremstilles af non-woven-materiale, som er formstabilt og slidstærkt. Limen påføres direkte på væggen, og banerne monteres kant mod kant. Banernes bredde er 45 cm.

  Fototapet (Premium)
  Fremstilles af non-woven-materiale, som er formstabilt og slidstærkt. Det påsættes med yderligere et lag, der gør materialet skrabefast, aftørringsbart og refleksfrit. Det giver desuden tapetet en mat finish. Limen påføres direkte på væggen, og de nummererede baner monteres kant mod kant. Banernes bredde er 45 cm.

  Læs mere om materialerne her

Angiv værdien overfor for at se den samlede pris

Prisen på dit fototapet bliver:

DKK 351/m2

Lagt i indkøbskurven

Gå til kassen

Vil du ændre dette billede?

Vores grafiker kan ændre farver, tilføje og fjerne objekter, ændre proportioner og tilpasse billedet på mange forskellige måder. Angiv om du vil ændre billedet, og angiv dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor, så vender vi tilbage med, hvilke ændringer der er mulige, og oplyser dig om prisen.