Fototapet fra eget billede eller illustration

Pris fra

DKK 295

/m2

Hvis du har dit eget billede – det kan være et foto du selv har taget, en illustration du selv har lavet eller et andet billede – kan vi hjælpe dig med at trykke det som fototapet. Læs mere om filstørrelse og format

Følg instruktionerne i forløbet til højre for at uploade dit billede, få kvaliteten angivet, beskære og redigere dit billede, og afgiv din bestilling. Du kan også vælge at få personlig hjælp gratis. Så skriver du bare en meddelelse med anvisninger og ønsker samt dine kontaktoplysninger til os. Vores billedredigerer vender tilbage til dig med en korrektur i en mail. At vælge personlig hjælp og indsende en forespørgsel er ikke ensbetydende en bestilling. Bestillingen laver du først, når du har fået din korrektur tilbage. Hvis det haster, anbefaler vi, at du bestiller direkte. At sende en forespørgsel til os forlænger bestillingsprocessen med op til tre arbejdsdage.

Vores billedredigerer kan ændre farver, tilføje og fjerne objekter, ændre proportioner og tilpasse dit billede på mange forskellige måder. For disse ydelser debiterer vi 332 kr. i timen.

Se eksempler på billedarbejde

Upload dit billede, vælg ”Jeg vil gerne have personlig hjælp” og angiv dine kontaktoplysninger og information om dine ønsker til højre, så kontakter vi dig. Vi kontakter dig normalt inden for 1-2 arbejdsdage, men ved stor arbejdsbelastning kan der gå lidt længere tid. Jo mere detaljerede oplysninger du giver om dine ønsker, jo hurtigere kan vi hjælpe dig. Det er gratis og der er ikke noget krav om bestilling ved at sende en forespørgsel. Hvis billedbehandlingen indebærer en ekstra omkostning, får du et prisforslag fra os.

Vi har flere tusind billedmotiver i vores sortiment, men hvis du ikke finder det, du søger, kan du kigge på fotosiden Dreamstime. Vi debiterer 166 dkk. (inkl. moms) pr. købt billede fra Dreamstime, som du betaler i forbindelse med din bestilling. Kontakt os med billedets id-nummer, så hjælper vi dig! Vi kan også foretage ændringer i vores motiver i sortimentet, eksempelvis ændre farver og fjerne objekter.

Spørgsmål? Skriv til os på custom@photowall.dk.

Du kan bestille dit tapet i to forskellige materialer. Vores premium og standardmateriale er i non-wovenkvalitet og monteres ved, at limen påføres direkte på væggen. Banerne monteres kant mod kant.

Banerne er 45 cm brede. Læs mere om materialerne her.

1

Upload

Start med at uploade dit billede

Der er ikke valgt en fil(Maks. 1GB = 1000MB)
Vi modtager alle filformater, eksempelvis tif, jpg, png, eps og pdf. I vores automatiske flow kan vi dog kun håndtere jpg, tif og png. For at printe et foto på tapet skal kvaliteten og opløsningen være tilstrækkelig god. Læs mere om filstørrelse og format.