Graffiti Elements

Graffiti Elements
Leveringstid:1–3 arbejdsdage.
Produkttype:Lærredsprint (Fås også som  Fototapet)
Varenr.:e21044
Vi producerer alt ved bestilling, og lærredsprint leveres komplet med monteringsanvisning. Bestillinger, der indgår en hverdag, produceres og afsendes fra os senest næste dag. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage. Læs mere om levering.
Vores gør-det-selv-rammmer er nemme at montere og leveres komplet med monteringsanvisning. Læs mere om montering eller se vores monteringsvideoer.
 • 1

  Vælg ramme

  Vælg her, om lærredsprintet skal leveres med eller uden gør-det-selv-ramme.

  Læs mere om vores gør-det-selv-ramme

 • 2

  Kant

  Vis i 3D

  Vælg mellem billedkant, sort kant eller hvid kant på lærredet. Kanten er 29 mm (billedets tykkelse). Området inden for den røde linje viser lærredets motiv. Området uden for den røde linje viser lærredets kant.

 • 3

  Ønskede mål: 

  Angiv de ønskede mål på din lærredsprint (lærredets motiv, eksklusive kant) i feltet for bredde og højde. Hvis målene, som du angiver, er få store til at billedets kvalitet kan bibeholdes, får du en advarsel. Vi anbefaler, at du ikke bestiller din lærredsprint større end de maksimale mål, som angives.

  Maksimal størrelse på lærredsprint med vores gør-det-selv-spænderamme er 150 cm x 150 cm (+ kant).

  Maksimal størrelse for lærredsprint uden ramme er 500 cm x 150 cm.

 • 4

  Beskær billede

  Hvis motivet skal beskæres for at passe til dine mål, vises et beskæringsfelt over motivet.
  Flyt dette beskæringsfelt til den del, du vil beholde. Den del af motivet, der er markeret med skrå linjer, bliver skåret væk.

Angiv værdien overfor for at se den samlede pris

Prisen på dit lærredsprint bliver:

DKK 427

Lagt i indkøbskurven

Gå til kassen

Vil du ændre dette billede?

Vores grafiker kan ændre farver, tilføje og fjerne objekter, ændre proportioner og tilpasse billedet på mange forskellige måder. Angiv om du vil ændre billedet, og angiv dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor, så vender vi tilbage med, hvilke ændringer der er mulige, og oplyser dig om prisen.