Foto på lærred - Lærredsprint fra eget billede

Pris fra

427 DKK

Hvis du har dit eget billede – det kan være et foto, du selv har taget, et billede du har fundet på nettet eller en illustration – kan vi hjælpe dig med at trykke det som lærredsprint. Læs mere om filstørrelse og format

Følg instruktionerne i forløbet til højre for at uploade dit billede, få kvaliteten angivet, beskære og redigere dit billede, og afgiv din bestilling. Du kan også vælge at få personlig hjælp gratis. Så skriver du bare en meddelelse med anvisninger og ønsker samt dine kontaktoplysninger til os. Vores billedredigerer vender tilbage til dig med en korrektur i en mail. At vælge personlig hjælp og indsende en forespørgsel er ikke ensbetydende en bestilling. Bestillingen laver du først, når du har fået din korrektur tilbage. Hvis det haster, anbefaler vi, at du bestiller direkte. At sende en forespørgsel til os forlænger bestillingsprocessen med op til tre arbejdsdage.

Vores billedredigerer kan ændre farver, tilføje og fjerne objekter, ændre proportioner og tilpasse dit billede på mange forskellige måder. For disse ydelser debiterer vi 332 kr. i timen.

Se eksempler på billedarbejde

Upload dit billede, vælg ”Jeg vil gerne have personlig hjælp” og angiv dine kontaktoplysninger og information om dine ønsker til højre, så kontakter vi dig. Vi kontakter dig normalt inden for 1-2 arbejdsdage, men ved stor arbejdsbelastning kan der gå lidt længere tid. Jo mere detaljerede oplysninger du giver om dine ønsker, jo hurtigere kan vi hjælpe dig. Det er gratis og der er ikke noget krav om bestilling ved at sende en forespørgsel. Hvis billedbehandlingen indebærer en ekstra omkostning, får du et prisforslag fra os.

Vi har flere tusind billedmotiver i vores sortiment, men hvis du ikke finder det, du søger, kan du kigge på fotosiden Dreamstime. Vi debiterer 166 dkk. (inkl. moms) pr. købt billede fra Dreamstime, som du betaler i forbindelse med din bestilling. Kontakt os med billedets id-nummer, så hjælper vi dig! Vi kan også foretage ændringer i vores motiver i sortimentet, eksempelvis ændre farver og fjerne objekter.

Spørgsmål? Skriv til os på custom@photowall.dk.

Vores lærredsdug er fremstillet af 100 % bomuld. Du kan bestille din lærredsprint med eller uden gør-det-selv-ramme. Hvis du vil sætte dit lærred op som en tavle på væggen, anbefaler vi, at du bestiller en gør-det-selv-ramme til din lærredsdug. Rammens tykkelse er 29 mm.

Du vælger selv, hvilken type kant du vil have. Du kan vælge mellem hvid, sort og trykt kant. Trykt kant betyder, at motivet fortsætter ud over tavlens kanter. Kanten er det stykke, som dækker rammen på tavlens yderside. Kanten er 29 mm bred og lægges til udover de mål, som du bestiller tavlen i. Hvis du bestiller en tavle, som er 100 cm x 100 cm, bliver lærredet 106 cm x 106 cm inklusive kanten.

Læs mere om vores lærredsprint.

1

Upload

Start med at uploade dit billede

Der er ikke valgt en fil(Maks. 1GB = 1000MB)
Vi modtager alle filformater, eksempelvis tif, jpg, png, eps og pdf. I vores automatiske flow kan vi dog kun håndtere jpg, tif og png. For at printe et foto på lærred skal kvaliteten og opløsningen være tilstrækkelig god. Læs mere om filstørrelse og format.